Reparatie kunstgebit

 

Kunstgebit stuk? Breng deze naar Dental Studio Rijswijk en u kunt het gerepareerde kunstgebit dezelfde dag weer ophalen.

 

Voor het repareren van uw prothese bent u bij Dental Studio Rijswijk op het juiste adres. Of het nu gaat om een tand vast zetten, een scheur of een breuk in uw gebitsprothese, het wordt bij ons allemaal vakkundig binnen een dag voor u gerepareerd. Soms is het mogelijk de reparatie te maken terwijl uw wacht.

 

 gebrokengebit2

 

 

Gebitsprothese rebasen

 

Vaak past na verloop van tijd de gebitsprothese niet meer goed. Dat komt meestal door het slinken van uw kaak. Hierdoor ontstaat er een ruimte tussen de gebitsprothese en de kaak waardoor er geen vacuüm meer bestaat tussen de prothese. De gebitsprothese gaat dan steeds losser zitten. Het is mogelijk de ruimte die is ontstaan, op te vullen door een nieuwe laag kunststof aan te brengen, een zogeheten rebasing.Waardoor de prothese in stabiliteit toeneemt.

 

Het is van belang om een goede pasvorm van uw prothese te behouden, om zo uw kaak en uw tandvlees in goede conditie te houden en het sneller slinken van de kaak tegen te gaan.